ModelSearch in 2 minuten uitgelegd

Met ModelSearch is het mogelijk om vergelijkbare 3D-modellen (Multicad) te vinden in zowel Windchill als Creo. Als het aantal unieke onderdelen in jouw productiebedrijf sterk toeneemt, zijn strategieën om dit te beheersen beperkt effectief. Onbedoelde identieke onderdelen maken ongeveer 15% uit van de onderdelen in de machinebouw, wat leidt tot snel gemaakte duplicaten.

Gelukkig is dit verleden tijd dankzij ModelSearch. Je kunt nu gemakkelijk zoeken naar vergelijkbare 3D-modellen tijdens het 3D-modelleren en/of in Windchill, waardoor het maken van duplicaten wordt voorkomen.

Bekijk de onderstaande video van 2 minuten waarin wordt uitgelegd hoe ModelSearch werkt:

Gerelateerde artikelen:

Wil je niet missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van TFH en blijf up-to-date.
Marketing Toestemming

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.