PTC Liveworx Boston

Maak je klaar voor het meest toonaangevende evenement van het jaar op het gebied van technologie en digitalisering! PTC #LiveWorx 2023 gaat 18 mei van start in Boston. Ontdek de nieuwste trends en technologieën en hoe deze kunnen worden ingezet om de groei van uw onderneming en de productiviteit van uw medewerkers te verhogen. 

Zien we je daar?
 

 

Gerelateerde artikelen:

Wil je niet missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van TFH en blijf up-to-date.
Marketing Toestemming

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.