Het TFH team

Professioneel en veelzijdig

Henk Jörg

Directeur TFH
Henk Jörg

“TFH loopt voorop en daar ben ik trots op”

Ik heb TFH 25 jaar geleden opgericht en heb de dagelijkse leiding. Daarnaast ben ik consultant voor MBD en MBE. Mijn achtergrond ligt in de machinebouw en dan met name in plaatbewerking machines. De transitie naar MBE en MBD is één van de grootste uitdagingen voor de komende jaren. TFH loopt hierin voorop en daar ben ik trots op!

Patrick Kerkhof

Senior mechanical design consultant
Patrick Kerkhof

“Mijn kracht ligt in het optimaliseren van workflows”

Als senior mechanical design consultant bij TFH ligt de focus in mijn werk in de ontwikkeling en het supporten van bedrijven met high end CAD-oplossingen en PDM-systemen. De grootste uitdaging daarbij is dat op gebied van CAD en PDM eigenlijk alles mogelijk is. Mijn grootste kracht ligt in het optimaliseren van workflows.

Dave Kempers

Senior mechanical engineer
Dave Kempers

“Technische vraagstukken omzetten in robuuste oplossingen”

Mijn ambitie is om technische vraagstukken om te zetten in robuuste oplossingen. Daarbij kijk ik niet alleen naar de uitvoering, maar ook naar de structurele opbouw van het ontwerp. Uiteindelijk wil een klant een oplossing waarop je kunt doorbouwen. MBD, CAD configurator en verschillende optimalisatie tools voor manufacturing zijn dan ook processen die we vanuit die denkwijze hebben ontwikkeld.

Richard Stuijt

Senior engineer
Richard Stuijt

“Als kind wilde ik uitvinder worden”

Als kind wilde ik uitvinder worden. En dat is gelukt! Ik ben een werktuigbouwkundige die technische vraagstukken van idee tot concept kan ontwikkelen en uitwerken. Als consultant vind ik het prettig dat ik met een verscheidenheid aan bedrijven en projecten werk. Deze kruisbestuiving van kennis en ervaring maakt dat ik een frisse blik houd.

Sander Jörg

Mechanical engineer
Sander Jörg

“Alles wat ik leer, zet ik in om processen te optimaliseren”

Creo en Windchill zijn bij TFH de belangrijkste tools om onze klanten te ondersteunen. Ik vind het met name leuk dat ik in deze baan veel nieuwe dingen leer en de kans krijg om me verder te verdiepen in de software. De kennis die ik zo opdoe, zet ik in om de processen bij klanten te optimaliseren.

Sem van Wieren

Mechanical engineer
Sem van Wieren

“TFH is altijd gericht op ontwikkeling en op de toekomst”

Eén van de leukste aspecten van werken bij TFH, is het bijhouden en verbeteren van mijn kennis doormiddel van trainingen en het bezoeken van conferenties. Die kennis kan ik direct toepassen bij onze klanten. Zo blijven we gericht op ontwikkeling en op de toekomst en kunnen we onze concurrenten een stap voor blijven.

Gerrit van Wijk

Senior mechanical engineer
Gerrit van Wijk

“Mijn streven is om maximaal mee te denken met de klant”

Als senior mechanical design engineer ligt mijn interesse vooral in het ondersteunen van bedrijven met slimme Creo-oplossingen. Mijn streven is om maximaal mee te denken met de klant. En vervolgens ligt in de uitvoering van een project de focus altijd op de toekomst en natuurlijk op Model Based Definition!

Joost de Boer

Trainer/consultant
Joost De Boer

“Optimalisatie door het delen van kennis”

Het geeft mij voldoening om samen met engineers werkwijzen tegen het licht te houden. De optimalisatie die ontstaat door het delen van onze kennis, is mooi werk. Kennisoverdracht is nodig omdat software- en productontwikkeling nooit stilstaat. Als Creo- en Windchill- gebruikers met plezier hun werk kunnen doen, staat niets hun creativiteit meer in de weg en is mijn missie geslaagd.

Niels Sauber

Mechanical engineer
Niels Sauber

“Mijn focus ligt op slim en nauwkeurig werken”

Ik ben één van de Creo- en Windchill-specialisten van TFH. Daarnaast gebruik ik Skeletons om stabiele modellen te bouwen. Mijn focus ligt op slim en nauwkeurig werken. Bij TFH kijken we altijd naar nieuwe manieren om het proces bij klanten te verbeteren en natuurlijk de beste resultaten te behalen.

Jordy van Aalten

Mechanical Engineer
Jordy Van Aalten

“TFH is altijd op zoek naar nieuwe manieren om klanten te ondersteunen”

Als Mechanical Engineer bij TFH ben ik één van de Creo/Windchill specialisten. Mijn interesse ligt bij de ontwikkelingen in de techniek en hoe ik dit bij klanten kan toepassen. De techniek is oneindig! Zo zullen wij altijd op zoek blijven naar nieuwe manieren om onze klanten te kunnen ondersteunen.

Rianne den Hartog

Marketing Manager
Rianne den Hartog

“TFH is altijd vooruitstrevend en loopt voorop in de markt”

Als Marketing Manager bij TFH technical sercvices ondersteun ik op het gebied van marketing. Ik zorg onder andere voor het beheer van de website, campagnes met partners en de social media kanalen. Zo kan het team zich focussen op hun core business en voorop lopen in de markt.

TFH werkt o.a. voor