Dit zijn wij

Wij ontwerpen de toekomst

Over ons

TFH Technical Services bestaat sinds 1994 uit een groep professionals met een missie: wij willen onze opdrachtgevers ondersteunen met innovatieve oplossingen. TFH heeft in de afgelopen 25 jaar een ruime expertise opgebouwd op het gebied van onderzoek en Ontwikkeling, Standaardisatie, Configuratie, Model Based Definition en Model Based Enterprise. We werken onder andere in engineering, fijnmechanica, bouwapparatuur en de automatiseringsbranche. En richten ons daarbij met name op innovatie en product- en procesverbetering.

De voordelen van ons team

Wij zijn creatief en dynamisch

De professionals van TFH zijn creatief en dynamisch en hebben ruime ervaring in alle aspecten van machinebouw en geavanceerde CAD-software. TFH is flexibel en betrokken.

Wij verbeteren de kwaliteit

Ons doel is ervoor te zorgen dat de kwaliteit van uw product en de bedrijfsresultaten verbeteren. Ook onze eigen ontwikkeling is belangrijk. Wat we vandaag doen, willen morgen nog beter kunnen.

Wij stellen de opdrachtgever centraal

De behoefte van de opdrachtgever staat bij TFH altijd centraal. We werken volgens een duidelijke faser-ing (op basis van de IPMA-denkwijze en DMAIC-cyclus) waarbij de opdrachtgever in iedere fase exact weet wat de te nemen stappen en resultaten zijn. Wij vinden het daarbij belangrijk dat we goede relaties opbouwen met de mensen met wie we samenwerken.

Wij ontwikkelen nieuwe normen

TFH is een actief in de internationale Model Based Enterprise-community. Zo dragen wij voortdurend bij aan de ontwikkeling van nieu-we MBE-normen en het hele MBE-vakgebied.

Bent u geïnteresseerd in het
TFH Team

Met wie wilt u contact?

Wilt u contact met een specefiek teamlid?

Contact per mail?

We kunnen optimaal ondersteunen en als flexibele schil funtioneren

Wil je ons spreken

Wij staan je graag persoonlijk te woord

De vijf specialisaties van TFH

TFH werkt o.a. voor