Software om productiviteit en effectiviteit te verhogen

Met de juiste software maak je het werken met Creo en Windchill niet alleen prettiger, maar ook makkelijker. TFH zorgt voor de juiste implementatie van software van een aantal bedrijven. Ook begeleiden we je bij het werken ermee. Bekijk het overzicht van de software die we aanbieden: 

Model Based Enterprise TFH

Software van B&W 

Het wereldwijd opererende B&W Software ontwikkelt add-ons voor Creo Parametric. Wij implementeren SMARTUpdate en SMART3DExport. Hiermee kun je onder andere tekeningen en onderdelen automatisch laten controleren. Ook kun je eenvoudig 2D-pdf’s maken op basis van je 3D-modellen.  

Software van Software Factory 

Software Factory heeft een groot aantal high-end software-oplossingen voor de industriële sector. Wij implementeren ColorCoding, DesignConfigurator, THERMCUT, Welding Export en universalWorker.  

Software van CAPVIDIA 

Ga je voor MBD, dan kun je bijna niet om de software van CAPVIDIA heen. Wij implementeren MBDVidia en CompareVidia, die het werken op basis van MBD op verschillende manieren ondersteunen. 

Software van TECHSOFT 

Van TECHSOFT implementeren we ModelSearch en Creo Engineering Tools. Het grootste voordeel van ModelSearch is dat je eenvoudig de meest uitgebreide catalogus 3D-modellen doorzoekt. Onder de noemer Creo Engineering Tools implementeren we daarnaast een pakket dat je productiviteit in Creo op allerlei manier verbetert. 

Research & Development

Software van INNEO 

De GENIUS TOOLS Model Processor van INNEO is de manier om ervoor te zorgen dat je CAD-bestand altijd voldoen aan de nieuwste bedrijfsnormen. Wij implementeren alle versies van deze software. 

Software van Elfsquad 

Met de CPQ-software zorg je voor een foutloos en soepel preproductieproces. Zelfs de meest complexe producten kunnen eenvoudig geconfigureerd worden. De implementatie van Elfsquad nemen we graag voor onze rekening. 

Waarom TFH?  

Je kunt deze pakketten natuurlijk zelf aanschaffen en proberen te implementeren. Toch komt daar vaak meer bij kijken dan je van tevoren had bedacht. Profiteer daarom van de jarenlange ervaring die TFH op dit gebied heeft. Bovendien houden we ook na de implementatie altijd een vinger aan de pols, zodat je zeker weet dat je de software optimaal benut. Meer weten? Neem gerust eens contact met ons op. 

Wij helpen je graag verder met
software

Contact per mail?

We denken graag met je mee!


Wil je ons spreken?

Wij staan je graag persoonlijk te woord.

TFH werkt o.a. voor