B&W Software

Krachtige software om de efficiëntie van Creo te verhogen

Implementeer B&W Software voor MBD 

B&W Software staat bekend als wereldwijde marktleider op het gebied van add-ons voor Creo Parametric. Op het vlak van MBD implementeren wij onder andere SMARTUpdate en SMART3DExport, om zo de efficiëntie van Creo binnen jouw bedrijf te verhogen. Op deze pagina lees je meer over deze software. 

SMARTUpdate van B&W Software  

Deze add-on voor Creo controleert je assemblages, onderdelen en tekeningen aan de hand van vooraf gedefinieerde regels. Vervolgens zorgt SMARTUpdate voor reparaties en updates waar dat nodig is. 

Hoe gebruik je SMARTUpdate?

Er zijn allerlei logische use cases voor SMARTUpdate:

Update van verouderde CAD-data 

Zodra je interne processen veranderen of Creo nieuwe functies aanbiedt, zit je al snel met verouderde CAD-data. SMARTUpdate zorgt ervoor dat deze data weer voldoet aan je nieuwe eisen. 

Voorbereiding op Model Based Definition 

Ga je over op MBD of breid je dit uit, dan zorgt SMARTUpdate dat ook je bestaande modellen in deze werkwijze meekunnen. Dat gebeurt onder andere door automatisch zogenaamde ‘gecombineerde staten’ en ontbrekende bijbehorende inhoud toe te voegen. 

Integratie van externe CAD-data 

Met SMARTUpdate integreer je met 1 muisklik CAD-modellen van externe bronnen. 

Met een implementatie van SMARTUpdate door TFH kies je voor een krachtige oplossing om productiever en betrouwbaarder te werken met Creo. 

Klik op onderstaande afbeelding om de video te bekijken over hoe je de kwaliteit van je CAD gegevens kunt beheersen:

De voordelen van B&W Software

Efficiëntie

Verhoogt de efficiëntie van Creo binnen de organisatie

Automatisering

Controleert, repareert en update waar nodig

Productief en betrouwbaar

Productiever en betrouwbaarder werken met Creo

SMART 3D Export

Ook als je MBD gebruikt, heb je soms nog een 2D-pdf nodig. Met SMART3DExport is dit erg eenvoudig. Je hoeft geen tijd meer te besteden aan het maken van 2D-tekeningen, want met deze add-on print je eenvoudig de geselecteerde gecombineerde staten uit naar 2D-pdf. Een slimme, snelle en robuuste oplossing die we graag voor je implementeren! 

SMARTAnnotate van B&W Software 

 

SMARTAnnotate is een Creo Parametrische plug-in om teksten en symbolen van uw ontwerp te beheren. Het verbetert en harmoniseert het gebruiksgemak van annotaties aanzienlijk.

Gestandaardiseerde stukjes informatie vormen de basis van de huidige automatiserings- en vereenvoudigingsinitiatieven. Door het strategisch beheer van taalafhankelijke teksten kunnen bedrijfsnormen worden geïmplementeerd en vertaalfouten worden voorkomen.

Het leveren van informatie in de moedertaal van de ontvanger verbetert de betrouwbaarheid in de mondiale wereld van productontwerp aanzienlijk. In het verleden was het handmatig annoteren van tekeningen of modellen wijdverbreid, maar tegenwoordig vind je moderne tools zoals SMARTAnnotate om dit proces methodisch te ondersteunen, betrouwbaarder te maken en te versnellen.

SMARTAnnotate

Wij helpen je graag verder met
B&W Software

Contact per mail?

We denken graag met je mee!


Wil je ons spreken?

Wij staan je graag persoonlijk te woord.

TFH werkt o.a. voor