Elfsquad

CPQ-software voor de maakindustrie

Implementeer Elfsquad om je preproductieproces te stroomlijnen 

Elfsquad ontwikkelt CPQ-software voor maakbedrijven, waarmee het preproductieproces drastisch verbeterd kan worden. TFH implementeert deze software en op deze pagina lees je er meer over. 

CPQ staat voor Configure, Price, Quote. Elfsquad maakt software waarmee zelfs de meest complexe configureerbare producten makkelijker verkocht kunnen worden en er geen fouten meer gemaakt worden in het preproductieproces. 

Configure 

Een belangrijk onderdeel van Elfsquad is de visuele productconfigurator. Hierin kunnen bijvoorbeeld je klanten, dealers en resellers snel en eenvoudig de door hun gewenste configuratie kiezen, waarbij ze aan de hand worden meegenomen bij het maken van hun keuzes. 

Price 

Bovendien krijgen gebruikers direct een prijs te zien die klopt, want de gekozen configuratie is al gevalideerd door engineering en productie. Verkopers zullen blij zijn omdat ze geen slag om de arm hoeven houden of met onnodig grote marges moeten werken, en klanten weten direct waar ze aan toe zijn. 

Quote 

Tot slot krijg je vanuit Elfsquad direct een overtuigende offerte, waarmee het voor je verkopers makkelijker verkopen wordt. 

De voordelen van Elfsquad software

Effectiviteit

Verkopers worden effectiever

Meer sales

Meer orders dankzij overtuigende offertedocumenten

Minimaliseer foutgevoeligheid

Geen fouten meer tussen verkoop, engineering en productie

Voordelen voor jouw organisatie

Kijk je naar de voordelen van Elfsquad voor jouw bedrijf, dan is dat mooi samen te vatten: 

En één van de mooiste voordelen: vanuit Elfsquad kun je direct je CAD-modellen aansturen. Engineers hoeven zich niet langer bezig te houden met order engineering, maar doen weer waar je ze oorspronkelijk voor hebt aangenomen: de ontwikkeling en doorontwikkeling van je producten. 

Meer weten?

Elfsquad is in allerlei situaties en voor allerlei organisatie al snel van toegevoegde waarde. Wil je meer weten over wat de software voor jouw bedrijf kan betekenen en op welke manier we het kunnen implementeren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

Wij helpen je graag verder met
Elfsquad software

Contact per mail?

We denken graag met je mee!


Wil je ons spreken?

Wij staan je graag persoonlijk te woord.

TFH werkt o.a. voor