Elysium

Innovatieve manieren om processen te verbeteren

Implementeer Elysium voor MBD 

Elysium staat bekend als wereldwijde marktleider op het gebied van 3D gegevens. CAD-gegevens kunnen complex zijn. Het vergelijken van twee CAD-modellen is voor een mens bijna onmogelijk. Elysium biedt een eenvoudige manier om CAD-modellen te vergelijken en 3D PDF-, HTML-en XML- validatierapporten te maken.

Hoe wordt Elysium ingezet?

PDQ Check

Controleer de kwaliteit van uw gegevens om er zeker van te zijn dat de geometrie schoon is voor downstream gebruik en maakbaarheid. Het ontwerp staat een kwaliteitscontrole door voordat het wordt afgewezen – vermijd de kosten en tijd van herbewerking.

Vertaling

Converteer bestanden zonder in kwaliteit in te leveren en om interne of externe samenwerking tussen meerdere CAD-systemen en neutrale formaten mogelijk te maken. Of bevorder één gemeenschappelijk CAD-platform om bronnen en best practices te behouden, met een betrouwbaar vertaalplatform voor correct gegevensgebruik door klanten, partners, leveranciers, enz.

Validatie

Vergelijk twee CAD-bestanden om inconsistenties vast te stellen tussen geometrie, 3D-annotaties, attributen en meer voor het beheer van wijzigingsdetectie, afgeleid en gearchiveerd gebruik.

Data pakket

Genereer Data Package als een container inclusief CAD bestanden, rapporten en documentaties. Maak rijke en deelbare 3D PDF documenten en templates met Elysium Data Package Studio.

Gebouwd voor nu en de toekomst

Klik om onderstaande video te bekijken over hoe CAD data vertaald kan worden. 

De voordelen van Elysium

Premium kwaliteit

Hoogste kwaliteit voor uw 3D-gegevens volgens de nieuwste normen.

Schaalbaarheid en modulariteit

Configureer en pas uw individuele oplossingen eenvoudig aan met maximale flexibiliteit.

Customer-Driven Delivery

On-demand updates en ondersteuning op basis van uw individuele vereisten.

Wij helpen je graag verder met
Elysium

Contact per mail?

We denken graag met je mee!


Wil je ons spreken?

Wij staan je graag persoonlijk te woord.

TFH werkt o.a. voor