INNEO software

Ontdek de Model Processor van INNEO

Implementeer INNEO software om productiever met Creo te werken 

INNEO Solutions is een toonaangevende leverancier van verschillende software-oplossingen op het gebied van onder andere CAD/CAM en PDM/PLM. TFH implementeert de Model Processor van INNEO, die in het GENIUS TOOLS-pakket zit. Op deze pagina lees je meer over deze software. 

INNEO GENIUS TOOLS Model Processor 

In de basis zorg je er met de GENIUS TOOLS Model Processor voor dat je CAD-bestanden altijd voldoen aan de nieuwste CAD-bedrijfsnormen. Je zorgt hiermee voor uniforme kwaliteit tussen je CAD-modellen en automatiseert tijdrovende en foutgevoelige handmatige taken. Dat zorgt vervolgens weer voor hogere productiviteit bij het ontwerpen, verbeterde kwaliteit en een besparing van tijd en geld. 

Met de Model Processor kun je eenvoudig inventarisdata updaten, zodat ze voldoen aan de nieuwste bedrijfsnormen. Daarnaast kun je CAD-modellen analyseren en tekortkomingen identificeren met gedetailleerde rapporten. De Model Processor is in staat om in 1 enkele stap duizenden bestanden te verwerken. 

De voordelen van INNEO software

Automatisatie

Automatiseer tijdgevoelige en foutgevoelige taken

Productiviteit

Verhoog de productiviteit bij het ontwerpen

Besparingen

Bespaar tijd en geld door een uniforme kwaliteit

Zo wordt Model Processor gebruikt 

Er zijn allerlei toepassingen te bedenken voor de Model Processor van INNEO. Een aantal voor de hand liggende use cases zijn: 

Daarnaast zijn er nog specifieke functies voor CAD-gebruikers, leidinggevenden en administratieve medewerkers. Al met al zijn er meer dan 180 acties mogelijk om verschillende eigenschappen van onderdelen, assemblages en tekeningen te bewerken. 

Meer weten?

Er zijn verschillende versies van de Model Processor beschikbaar, waardoor er altijd een variant is die goed bij je wensen aansluit. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden van de software en het mogelijke implementatieproces door te nemen. We vertellen je graag meer!

Wij helpen je graag verder met
INNEO software

Contact per mail?

We denken graag met je mee!


Wil je ons spreken?

Wij staan je graag persoonlijk te woord.

TFH werkt o.a. voor