MAIT

Implementeer ModelSearch en Creo Engineering Tools

MAIT ModelSearch voor hogere productiviteit in Creo  

MAIT is een Oostenrijks bedrijf dat oplossingen ontwikkelt voor de industrie, op het gebied van ontwikkeling, productie, service en exploitatie. TFH implementeert ModelSearch en Creo Engineering Tools om jouw werk makkelijker te maken.  

MAIT ModelSearch  

Met ModelSearch van MAIT wordt het vinden van op elkaar lijkende 3D-modellen (Multicad) in Windchill en Creo net zo eenvoudig als het zoeken van een afbeelding in Google. Of je nu 50.000 of 5.000.000 modellen beheert (company wide).  

Je zult misschien herkennen dat er ook in jouw productiebedrijf een explosieve toename is van het aantal unieke onderdelen dat ontwikkeld wordt. Strategieën om die wildgroei in toom te houden, helpen maar in beperkte mate. En dat terwijl ongeveer 15% onbedoeld identieke onderdelen zijn in de machinebouw. Een dubbeling is snel gemaakt.  

Dankzij ModelSearch is dit verleden tijd, want je zoekt eenvoudig naar vergelijkbare 3D-modellen, tijdens het 3D modelleren en/of in Windchill.

Bekijk onderstaand filmpje waar in 2 minuten ModelSearch wordt uitgelegd:

De voordelen van 3D ModelSearch software

Geavanceerde zoekfunctie

Zoek eenvoudig naar vergelijkbare 3D-modellen

Productiviteit

Verhoogt de productiviteit van Creo

Bespaar tijd

Automatiseer terugkerende taken en werkzaamheden

MAIT Creo Engineering Tools  

Onder de noemer Creo Engineering Tools heeft MAIT een aantal tools ontwikkeld om de productiviteit in het werken met Creo te verhogen, zoals Creo Management Tools, Creo Part Library en Creo Productivity Tools. Profiteer van verschillende functies binnen dit pakket: 

Meer weten?

Er zijn enorm veel toepassingen te bedenken voor ModelSearch en Creo Engineering Tools van MAIT. Wil je daar meer over weten, of alvast eens sparren over de implementatie van deze software? Neem dan eens contact met ons op. 

Wij helpen je graag verder met
MAIT software

Contact per mail?

We denken graag met je mee!


Wil je ons spreken?

Wij staan je graag persoonlijk te woord.

TFH werkt o.a. voor