Onze vijf specialisaties

TFH verlegt technologische grenzen en realiseert baanbrekende oplossingen met een geïntegreerde aanpak. We hebben alle benodigde expertise, tools, software en middelen in huis om onze opdrachtgevers betrouwbare en robuuste oplossingen tegen zo laag mogelijke kosten te bieden.

Research & Development

TFH ondersteunt opdrachtgevers in diverse sectoren bij het ontwikkelen of verbeteren van hun machines. We zoeken creatief, systematisch en planmatig naar nieuwe oplossingen.

Standaardisatie

Met standaardisatie verlaagt TFH engineering-, productie- en logistieke kosten terwijl de kwaliteit en time-to-market verbeteren. TFH ziet standaardiseren als een belangrijke voorfase van configureren.

Configuratie

TFH is expert in het omzetten van producten en machines in een geoptimaliseerd en configureerbaar alternatief. Automatisering van het ontwerpproces verhoogt de productiviteit tegen lagere kosten.

Model Based Definition

Middels MBD maakt TFH van 2D productietekeningen intelligente 3D-modellen, inclusief maakinformatie en engineeringdata. Ze vormen de basis voor een werkelijk digitale bedrijfsvoering.

Model Based Enterprise

Met MBE laat TFH de hele productie- en distributieketen samenwerken vanuit één centraal productinformatiemodel. Dit biedt veel kwaliteits- en efficiëntievoordelen en maakt vergaande automatisering mogelijk.

Smart Customization