Vorm- en plaatstoleranties en Model Based Definition

In de training Vorm- en Plaatstoleranties leer je tekeningen lezen en bematen, (internationale) symbolen herkennen en de basis voor MBD die noodzakelijk is voor overgang van 2D naar 3D.

De training vorm- en plaatstoleranties en MBD voor het lezen en bematen van tekeningen in 2D en 3D leert je alles over de begrippen en symbolen volgens de laatste internationale normen. Na afloop van de training zul je alle tolerantiesymbolen op een tekening kunnen lezen en kunnen toepassen.
Daarvoor gebruiken we zelf-ontwikkeld lesmateriaal waarin de laatste ISO-normen op een begrijpelijke manier verwerkt zijn. Aan de hand van voorbeelden en oefeningen leer je volgens deze normen de geometrische eisen snappen en op de juiste manier toepassen.
Ook leer je in deze training alles over Model Based Definition (MBD) de kennis die noodzakelijk is voor de overgang van 2D naar 3D. Door goede uitleg en oefening leer je het sneller en krijgt het geleerde meer betekenis voor je. Voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de trainer en de mede cursisten helpen je daarbij. Als lid van de NEN normcommissie Product geometrie zijn wij steeds op de hoogte van de geldende normen. Daarnaast volgen we de actuele ontwikkelingen op het gebied van Vorm- en Plaatstoleranties en Model Based Definition wereldwijd.

Klik op onderstaande afbeelding om de PDF te openen met meer informatie over de training.

Training engineering

 

Gerelateerde artikelen:

Wil je niet missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van TFH en blijf up-to-date.
Marketing Toestemming

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.