PTC partner

TFH technical services is binnen Nederland een Regional System Integrator van PTC gespecialiseerd in de PTC Software Suite. Dankzij onze ervaring zijn we volledig vertrouwd met de PTC-softwareoplossingen, met speciale expertise in enterprise-oplossingen voor 3D CAD-software en PDM/PLM.

PTC-softwareoplossingen

PTC is een wereldwijd softwarebedrijf dat softwareoplossingen levert aan bedrijven over de hele wereld. In samenwerking met haar partners biedt PTC oplossingen voor het ontwerpen, produceren, exploiteren en onderhouden van producten en bedrijfsmiddelen.

PTC-portfolio

Het unieke portfolio van PTC omvat CAD-, PLM-, IoT- en AR-technologieën die naadloos samenwerken om een digitale draad te creëren die de volledige levenscyclus van producten bestrijkt. Dit zorgt voor een snellere gegevenscontinuïteit binnen uw bedrijf en bevordert betere samenwerking tussen uw teams.

Waarom samenwerken met TFH?  

Als je overweegt om een PTC softwarepakket aan te schaffen en hierbij ondersteuning en ervaring nodig hebt, staan wij graag voor je klaar. Wij bieden begeleiding bij de implementatie en blijven ook daarna betrokken, zodat je de software optimaal kunt benutten. Wil je meer informatie? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Wij helpen je graag verder met
software

Contact per mail?

We denken graag met je mee!


Wil je ons spreken?

Wij staan je graag persoonlijk te woord.

TFH werkt o.a. voor