Workshops

High-end workshops afgestemd op de behoeften van uw bedrijf

TFH workshops

Zijn uw huidige doelen afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie? Onze workshops zijn ontworpen om u te helpen ontdekken waar uw kansen liggen en hoe u deze kunt omzetten in concrete resultaten.  

Masterclass Model Based

Een TFH technical services masterclass over Model Based Definition (MBD) is een gestructureerde aanpak voor training en ontwikkeling die zich richt op het begrijpen en toepassen van MBD in het kader van technische dienstverlening.

Deze masterclass is bedoeld om deelnemers diepgaande kennis en praktische vaardigheden te bieden met betrekking tot het gebruik van MBD in hun werk.

3D ModelSearch

De 3DModelSearch workshop is gericht op het aanleren van vaardigheden en technieken voor het zoeken en selecteren van geschikte 3D-modellen voor uw projecten. U leert hoe u de juiste zoektermen en filters kunt gebruiken om snel en efficiënt hoogwaardige 3D-modellen te vinden die aan uw specifieke behoeften voldoen. Daarnaast zal de workshop u helpen bij het evalueren van de kwaliteit en compatibiliteit van de 3D-modellen en het vermijden van mogelijke problemen. Ook zullen er best practices worden gedeeld, evenals tips en trucs voor het optimaliseren van uw workflow.

Smartupdate

De SmartUpdate workshop is gericht om software en systemen effectief bij te werken en up-to-date te houden. U leert hoe u de juiste updates kunt selecteren en prioriteren op basis van de behoeften van uw bedrijf en de specifieke software of systemen die u gebruikt. De workshop behandelt ook best practices voor het uitvoeren van updates, inclusief back-up en herstelprocedures, en het minimaliseren van downtime en verstoringen. Daarnaast zult u leren hoe u eventuele problemen die kunnen optreden tijdens het bijwerken, kunt oplossen en hoe u ervoor kunt zorgen dat uw systemen en software veilig en beveiligd blijven na het bijwerken.

Smart3DExport

Tijdens de workshop leert u hoe u de juiste tools en technieken kunnen worden gebruikt om uw 3D-modellen te exporteren naar verschillende bestandsformaten. Daarnaast leert u hoe u de 3D-modellen kunt optimaliseren voor de gewenste doeleinden, zoals productontwerp. De workshop behandelt ook best practices voor het exporteren van 3D-modellen, inclusief het vermijden van fouten en het zorgen voor een soepele overdracht tussen verschillende platforms en programma’s. Door de Smart3DExport workshop te volgen, kunt u uw vaardigheden op het gebied van 3D-export verbeteren en uw productiviteit en efficiëntie verhogen.

WeldingApp

Het doel van de workshop is om het lasproces veiliger, efficiënter en effectiever te maken. Gericht op verschillende las-apps om lasparameters te berekenen en de efficiëntie en veiligheid van het lasproces te verbeteren. De workshop omvat meestal een inleiding tot de verschillende lasprocessen en de vereisten voor elke toepassing, gevolgd door een overzicht van beschikbare las-apps en demonstraties van hoe deze kunnen worden gebruikt om de juiste parameters te berekenen.

Meer weten?

Onze workshops worden op maat gemaakt en zijn gericht op de specifieke behoeften en wensen van uw bedrijf.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van een workshop

Verbeterde vaardigheden
en kennis

Directe toepasbaarheid

Kosten- en tijdbesparend

Wij helpen je graag verder met
een workshop

Contact per mail?

We denken graag met je mee!


Wil je ons spreken?

Wij staan je graag persoonlijk te woord.

TFH werkt o.a. voor